Franciaországi síterepekkel 2004-ben egyetemista csoportszervezőként kezdtünk megismerkedni. Az eltelt évek alatt egyre nőtt a csoportok létszáma, majd pár év kihagyás után 2012 óta a Békatutaj Egyesület keretein belül folytattuk a csoportok szervezését.
2015-ben utazásszervezői engedélyt kaptunk, így kihasználva az évek során gyűjtött tapasztalatokat, és beizzítva a legmegbízhatóbb partnereket úgy döntöttünk, hogy egyéni utasoknak is segítünk, hogy minél egyszerűbb és gördülékenyebb legyen a síelés megszervezése.
A Símax Utazási Iroda egy teljes körű utazási szolgáltató, mely saját utak szervezésével és utazásközvetítéssel is foglalkozik. Cégünk, a Suhatag Outdoor Kft. 2011 óta megbízható, legálisan működő vállalkozás, irodánk a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal nyilvántartásában U-001650 engedélyszámmal szerepel.

Biztos kezekben az utazás

A Símax Utazási Iroda 5.000.000 Ft összegű vagyoni biztosítékkal rendelkezik a QBE biztosítóval kötött szerződése alapján. Irodánk kis méretű, gazdaságosan működik, kiemelt kockázatú charterjáratok üzemeltetésével, vagy egész szezonra lekötött garanciális szállásfoglalással nem foglalkozunk.
A fenitek garanciát jelentenek arra, hogy a hozzánk befizetett előleg biztosan nem vész kárba, a vállalt utazások elindulnak, a befizetett szolgáltatásokat pedig teljesítjük.

Ezek is mi vagyunk

Eredeti profilunk csoportos utazások szervezése nem csak síterepekre, de hazai vizekre vízitúrák, és szerte a világba különféle kalandtúrák formájában.
Ha nincs társaságod, de Franciaországba vágysz, vagy szeretnél a szállás és síbérlet mellett egyéb szolgáltatásokat is igénybe venni, nevezz be valamelyik Békatutaj sítáborba, ahol mindenről gondoskodunk, és kitűnő embereket ismerhetsz meg!

Maradj fókuszban!

Szeretnél időben értesülni a kedvenc szálláshelyeidről? Iratkozz fel
hírlevelünkre és ne aggódj, nem szemeteljük tele a postaládádat!